Om Storken

 VÄLKOMMEN TILL FÖRÄLDRAKOOPERATIVET I STORKEN!

 

Fräldrakooperativet Storken startades 1989 och är beläget i bostadsområdet Dalen i Hagfors. Vi har för närvarande plats för 17 barn i åldern 1-6 år. Personalen består av 2 förskollärare och 2 barnskötare. För tillfället har vi också en kokerska som sköter all matlagning.

 

Våra öppentider är 06:00 - 18:30

 

Att ha barn på föräldrakooperativ förskola innebär ansvar men också inflytande och insikt i sitt barns vardag. Vi hoppas ge både barn och föräldrar en trygg tid på vår förskola, samt att barnen får en stimulerande och utvecklande vistelse under sin tid på Storken!

 

Varje familj har en arbetsinsats samt en "jourvecka" vilket innebär en städkväll, gräsklippning (sommartid) och snöskottning (vintertid). Jourveckorna följer ett rullande schema.

 

Medlemmar är alla som har sina barn på Storken och varannan månad har vi föreningsmöte där vi dryftar både problem (om det finns några) och glädjeämnen (det finns det!).

 

Vår målsättning: Vi planerar vårt arbete utifrån läroplanen för förskolan Lpö 98.

 

Miljön: Vi tycker nog att vi har den bästa och finaste utemiljö man kan tänka sig. Stor härlig tomt och nära till skogen och till pulkabacke dit vi gärna går. Inomhus har vi också ansträngt oss för att få det så bra som möjligt, och vi tycker att vi fått till det ganska bra. Vår strävan är dock att utifrån barnens behov förändra och förnya så att det blir en stimulerande miljö både ute och inne.

 

Intresserad?

Ring oss på te: 0563-14625

Mail: koopstorken@hotmail.com

Välkommen

Välkommen till www.fkstorken.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)